www.sporen-met-rob.nl

Rail Force One (RFO)

Bediening bij Koole Vondelingenplaat.

Foto (Rob van der Rest) Op 08-10-2019 tref ik komende vanaf de Schenkelweg de RFO 1605 met een redelijk lange set ketelwagens op weg naar Koole aan de Vondelingenplaat. Het lukt me nog net om op de kruising van de Schenkelweg en de Vondelingenweg een eerste foto te maken. De meester heeft zojuist, hij is in zijn eentje, de singalering van de overweg aangezet en gaat verder naar de Vondelingenplaat.

Foto (Rob van der Rest) Nadat ik ook de Vondelingenweg op kan rijden haal ik de trein gemakkelijk in, vlak voor de overweg bij de opstelsporen kan ik hem vastleggen.  Pernis Vondelingenweg 08-10-2019.

Foto (Rob van der Rest) Ook hier zal de meester de loc weer verlaten en het wissel goed leggen, ondertussen kan ik nog en plaatje maken doordat de aanwezige avondzon gelukkig niet achter de wolken verdwijnt.  Pernis Vondelingenweg 08-10-2019.

Foto's (Rob van der Rest) Vervolgens worden de ketelwagens door de RFO 1605 op de opstelsporen geplaatst van Koole waar al de nodige ketelwagens staan. Aangezien de opstelsporen geheel in de schaduw liggen (foto onder) besluit ik het hierbij te laten.  Pernis Vondelingenplaat 08-10-2019.